Faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor de Kids

Over de camping verspreid liggen een aantal speeltuinen, waar de kinderen lekker kunnen schommelen, van de glijbaan kunnen glijden en in de zandbak kunnen spelen. Of als de zandbakken te klein zijn, kunnen ze ook nog terecht in één van de grote speelkuilen. Ook is er een kinderbad waarin de kinderen op een zomerse dag verfrissing kunnen zoeken.

Restaurant Folk

Folk is het nieuwe restaurant op de camping. Gevestigd in twee treinwagons kunt u hier terecht voor verse en huisgemaakte gerechten. Liever een kopje koffie doen of aan het einde van de dag zin in een borrel? Geen probleem, zowel binnen als buiten op het terras kunt u hier heerlijk zitten. Geen zin om te koken? Dan kunt u tevens maaltijden bij Folk afhalen. Ga hiervoor even langs of laat een bericht achter via de website:
https://www.bijfolk.nl

Daarnaast worden vooral in de zomerperiode bij Folk dé camping evenementen gehouden zoals bingo, klaverjassen, sjoelen e.d.

Snack & Eetcafé ‘ Eexterhalte ‘

Aan het begin van de camping bevindt zich de ‘ Eexterhalte ‘. Hier kunt u terecht voor alle bekende snacks, heerlijk softijs en uitgebreide plates. Ook voor heerlijke belegde broodjes of de kleine vergeten boodschap bent u hier aan het juiste adres.  

Sporten

Aan de sportfanaten is er ook gedacht, die kunnen terecht op het sportveld, waar activiteiten als voetbal, basketbal, volleybal, badminton en nog veel meer uitstekend kunnen worden uitgevoerd. Ook is er in de zomer een animatieteam die er voor zorgt dat er van alles is te doen is voor zowel jong als oud.

Sanitair

Op de camping zijn er voldoende toilet- en wasgelegenheden met warme douches te vinden. Ook is er een wasserette beschikbaar in het grote toiletgebouw naast Folk, voor wasmunten kunt u terecht bij het kantoor.