Faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor de Kids

Over de camping verspreid liggen een aantal speeltuinen, waar de kinderen lekker kunnen schommelen, van de glijbaan kunnen glijden en in de zandbak kunnen spelen. Of als de zandbakken te klein zijn, kunnen ze ook nog terecht in één van de grote speelkuilen. Ook is er een kinderbad waarin de kinderen op een zomerse dag verfrissing kunnen zoeken.

Met de camper

Komt u met de camper overnachten? Wij hebben speciale camperplaatsen aan het begin van het terrein (receptie voorbij rijden en dan voor de slagboom kunt u links naar beneden). Hier kunt u zelf uw stroom en water regelen tegen betaling (inworp € 1,-). Kosten voor overnachting op deze plaatsen is € 10,-. Staat u liever op het veld dan kunt u ook doorrijden via de reguliere camperplaatsen en aan de achterzijde van het grote veld of op het doortrekkersveld daarachter een plaats uitzoeken, kosten hiervoor zijn € 12,50 per overnachting inclusief stroom en water. Bij de receptie vindt u enveloppen waar u contant geld in kunt stoppen om deze bij vertrek te deponeren in de brievenbus (tevens bij de receptie) om uw betaling te voldoen. Hierdoor heeft u de vrijheid om aan te komen en te vertrekken naar wens. Betalen kan uiteraard ook tijdens kantooruren contant of via pin bij de receptie. Bent u zelfvoorzienend? Dan kunt u het gehele jaar langskomen bij ons!

Restaurant Folk

Folk is het nieuwe restaurant op de camping. Gevestigd in twee treinwagons kunt u hier terecht voor verse en huisgemaakte gerechten. Zowel binnen als buiten op het terras kunt u hier heerlijk zitten. Restaurant Folk is momenteel alleen op zaterdag en zondag van 12 – 18 uur geopend voor een shared lunch of borrelplank. Daarnaast is afhaal/bestellen mogelijk via hun nieuwe concept Le Warung op donderdag t/m zondag. Meer info via www.bijfolk.nl of www.lewarung.nl

Snack & Eetcafé ‘ Eexterhalte ‘

Aan het begin van de camping bevindt zich de ‘ Eexterhalte ‘. Hier kunt u terecht voor alle bekende snacks, heerlijk softijs en uitgebreide plates. Ook voor heerlijke belegde broodjes of de kleine vergeten boodschap bent u hier aan het juiste adres.  

Sporten

Aan de sportfanaten is er ook gedacht, die kunnen terecht op het sportveld, waar activiteiten als voetbal, basketbal, volleybal, badminton en nog veel meer uitstekend kunnen worden uitgevoerd. Ook is er in de zomer een animatieteam die er voor zorgt dat er van alles is te doen is voor zowel jong als oud.

Sanitair

Op de camping zijn er voldoende toilet- en wasgelegenheden met warme douches te vinden. Ook is er een wasserette beschikbaar in het grote toiletgebouw naast Folk, voor wasmunten kunt u terecht bij het kantoor.