Wij hebben nog enkele lege plaatsen te huur(seizoen of jaar) waar u uw stacaravan of chalet op kunt plaatsen voor info neemt u contact via de contact pagina .

Home pagina

De camping

Faciliteiten

Activiteiten

Agenda

Omgeving

Internet

Ons nieuws

Prijzen

Te Koop

Foto Albums

Contact pagina

Gastenboek

Links

Aan de provinciale weg Gieten-Rolde bij de kruising Staatsbossen-Eext vindt u

 

 

  De camping is gelegen in de mooiste omgeving van Noord-Drenthe aan de Hondsrugroute. Alleen al in de Staatsbossen van 2500 ha., vlakbij de camping, vindt de echte natuurliefhebber en vervente kampeerder alles wat hij wenst. Deze bossen bieden uitgestrekte lanen, prachtige vennen en heidevelden met nog alle vogel- en diersoorten die elders door de drukte geen levenskansen meer hebben. 

 


  De naam van de camping is ontleend aan een plas (de Schaopwas) op 100 meter afstand van de camping, waar enige generaties terug de schapen bijeen werden gedreven om daar te worden gewassen, alvorens ze te scheren.

   

    De entree van de camping is een oud spoorwegstation van het oude treinspoor Stadskanaal-Assen. Op de camping zelf staan nog een aantal oude treinstellen waarvan twee zijn omgebouwd tot een gezellige kantine, waar u terecht kunt voor een smakelijke maaltijd, een snelle snack of en lekker glas drinken.

Camping 'De Schaopvolte'
Stationsstraat 60a
9463 TJ Eext
tel:0592261531
 


       http://www.eexterhalte.nl/               Tel:0592-263266


   

Gratis Wifi op de camping.
Check nu uw mail of zoek op internet naar leuke uitjes. Het kan op camping de schaopvolte.  > Lees hier meer <


 

 U kunt ons ook vinden op www.drenthe.opzijnbest.nl

   

Copyrights   Powered by ICserv -