Faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Op camping de Schaopvolte vindt u alle voorzieningen die te wensen zijn voor een comfortabele kampeervakantie. In de eerste plaats zijn er natuurlijk de ruime kampeerplaatsen op het beboste terrein dat langs de oude spoorbaan loopt.

Voor de Kids

Over de camping verspreid liggen een aantal speeltuinen, waar de kinderen lekker kunnen schommelen, van de glijbaan kunnen glijden en in de zandbak kunnen spelen. Of als de zandbakken te klein zijn, kunnen ze ook nog terecht in één van de grote speelkuilen. Ook is er een kinderbad waarin de kinderen op een zomerse dag verfrissing kunnen zoeken.

Bar Kantine de Halte

In de kantine, die is gevestigd in een tweetal treinwagons, kunt u terecht voor een smakelijke maaltijd of een snelle snack. Ook kunt u gezellig een drankje komen nuttigen aan de bar. Veel activiteiten, zoals klaverjassen, sjoelen, bingo enz. worden verzorgd in deze gezellige kantine.

Snack & Eetcafé ‘ Eexterhalte ‘

Aan het begin van de camping bevindt zich ‘ Eexterhalte ‘. Hier kunt u terecht voor alle bekende snacks, heerlijk softijs en uitgebreide plates. Ook voor heerlijke belegde broodjes of de kleine vergeten boodschap bent u hier aan het juiste adres.  

Sporten

Aan de sportfanaten is er ook gedacht, die kunnen terecht op het sportveld, waar activiteiten als voetbal, basketbal, volleybal, badminton en nog veel meer uitstekend kunnen worden uitgevoerd. Ook is er een (team van) recreant(en) die (dat) er voor zorgt dat er van alles is te doen voor de kleintjes. Er worden allerlei spelletjes en activiteiten georganiseerd die met veel plezier worden genoten.

Sanitair

Op de camping zijn er voldoende toilet- en wasgelegenheden met warme douches te vinden. Ook is er een wasserette beschikbaar in het grote toiletgebouw naast de kantine, voor wasmunten kunt u terecht bij het kantoor.